MEDARBETARE

Lisa Barnekow

Advokat / Partner

Lisa är grundare och delägare av Altius Advokatbyrå. Hon tog sin jur.kand. examen vid Stockholms universitet år 2004. Därefter har hon arbetat på en större affärsjuridisk Stockholmsbaserad advokatbyrå, som bolagsjurist på en mobiloperatör, som verksamhetschef och sedermera som konsult inom primärvården. Senast kommer Lisa från en välrenommerad humanjuridisk Stockholmsbaserad advokatbyrå. Hon har genom åren haft ett flertal styrelseuppdrag och arbetat volontärt inom olika välgörenhetsorganisationer, huvudsakligen med fokus på barn.

Lisa är verksam inom Altius Advokatbyrås samtliga rättsområden. 

Telefon: 072-336 81 13

E-post: lisa.barnekow@altiusadvokat.se

5A1A5916_1 (kopia)_1.jpg
5A1A5854_1 (kopia).jpg

Emilia Liedbeck

Advokat / Partner

Emilia är grundare och delägare av Altius Advokatbyrå. Hon tog sin jur.kand. examen vid Umeå universitet år 2012. Därefter har hon arbetat på assistansbolag och kommer senast från en välrenommerad humanjuridisk Stockholmsbaserad advokatbyrå. 

Emilia är en av Sveriges ledande advokater inom rättsområdena personlig assistans/assistansersättning/LSS. Hon har mångårig erfarenhet inom allt från ansökningar om insatser till att driva rättsprocesser i Högsta förvaltningsdomstolen. 

Emilia är verksam inom Altius Advokatbyrås samtliga rättsområden. 

 

Telefon: 073-838 12 23

E-post: emilia.liedbeck@altiusadvokat.se